Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Zwijsen College Veghel

Vestigingsdirecteur: Birgit van Veghel
http://www.zwijsencollege.nl

Tel: 0413 - 366941
E-mail: info@zwijsencollege.nl  

Algemeen directeur VO Veghel: Barbara Baelemans

Het Zwijsen College Veghel is een scholengemeenschap voor havo, vwo en Fast Lane vwo+. Dagelijks bezoeken ruim 1400 leerlingen uit Veghel en omstreken de school.

We zien het als onze taak om de burger van de toekomst optimaal voor te bereiden op deze samenleving. We creëren een gemeenschap waarin het normaal is dat we er voor elkaar zijn. 

Door een inspirerende en stimulerende leeromgeving te scheppen zijn we ervan overtuigd dat we leerlingen en medewerkers uitdagen het beste in zichzelf naar boven te halen. Een plek waar leerlingen zich cognitief en sociaal kunnen en willen ontwikkelen.

Onze visie op voortgezet onderwijs gaat uit van de individuele behoefte van de leerling. We passen het onderwijs aan de leerling aan door te kijken waar hij kan versnellen, verbreden of verdiepen. Dit onderwijs op maat vraagt gedrevenheid van de leerlingen. Samen werken we aan onderwijs dat leidt tot een toekomstbestendig diploma.