Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Merletcollege, Mill

Rector: Iedje Heere
Tel: 0485 - 336336
E-mail: info@merletcollege.nl

Het Merletcollege in Mill biedt de onderwijstypes havo, mavo en vmbo aan.

Merletcollege
Het Merletcollege is een brede scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, technasium, havo, mavo en vmbo met lwoo. Wij dragen in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert de verantwoordelijkheid voor het in stand houden van een zo breed mogelijk onderwijsaanbod voor alle leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.

Ons streven is erop gericht de leerlingen een veelzijdige vorming aan te bieden met aandacht voor zowel kennis, inzicht en vaardigheden als voor sociale, sportieve, culturele en creatieve vormingsaspecten. Voor het Merletcollege zijn veiligheid, betrokkenheid, respect en zorg voor elkaar bepalend voor zowel het pedagogische klimaat voor de leerlingen als voor het werkklimaat van de medewerkers.

Het Merletcollege telt ongeveer 2.200 leerlingen.

Vestigingen
• Merletcollege (Cuijk)
• Merletcollege (Grave)
• Merletcollege (Mill)