Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Mollerlyceum

Vestigingsdirecteur: Frank Looijen
http://www.mollerlyceum.nl

Tel: 0164 - 241550
E-mail: info@mollerlyceum.nl 

Rector: Titus Frankemölle

Het Mollerlyceum is een school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo in Bergen op Zoom.

Het Mollerlyceum is een sterke, flexibele en kleinschalige onderwijsinstelling in de regio, die zich profileert als een school waar leerlingen goed onderwijs ontvangen, waar leerlingen gekend zijn en zichzelf mogen en kunnen zijn. Onder het motto Enjoy Life zijn wij een school waar kwalitatief hoogwaardig onderwijs hand in hand gaat met nadrukkelijke aandacht voor de persoonlijke vorming en groei van leerlingen. Kenmerkend voor de school zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de vele mogelijkheden om maatwerk te bieden. Enjoy Life betekent ook dat een goed, gelukkig en succesvol leven bijdragen aan goede onderwijsprestaties. Gepersonaliseerd leren, Europees burgerschap en onderwijs vanuit onze katholieke waarden ondersteunen onze 725 leerlingen in de bijdrage aan hun samenleving van de toekomst.