Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

ZuidWestHoek College

Vestigingsdirecteur: Wilma Scholtens
http://www.zuidwesthoekcollege.nl

Tel: 0164 - 672302
E-mail: info@zuidwesthoekcollege.nl 

Het ZuidWestHoek College biedt alle leerwegen: mavo, kader- en basisberoepsgericht (ook met leerwegondersteuning).Leerlingen krijgen volgens het concept ‘samenwerkend leren' een evenwichtig aanbod aan (beroepsgerichte) kennis en vaardigheden, ook gericht op hun vervolgopleiding.

 

De school staat goed bekend in de regio en combineert leerlinggericht werken en rijke ervaringen met onderwijsvernieuwingen. Het ZuidWestHoek College biedt als extra ook het Wieler-, Voetbal-, Dans- en recent ook het Paardrijcollege aan.OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
Rector: Titus Frankemölle
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit twee vestigingen: het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn in Steenbergen.

De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit voorbereidend mbo en mavo. Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. De scholen binnen de scholengroep zetten zich in voor onderwijsvernieuwing en zijn pioniers op het gebied van bijvoorbeeld Virtual Reality en het gebruik van Drones in het onderwijs.

Alle 1.250 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat‘.

Vestigingen
• ZuidWestHoek College (Ossendrecht)
• 't Ravelijn (Steenbergen)