Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Dr.-Knippenbergcollege

Vestigingsdirecteur: Jule Frantzen
http://www.drknippenbergcollege.nl

 

Tel: 0492 - 792079
E-mail: info@drknippenbergcollege.nl 

Het Dr.-Knippenbergcollege is een school voor vmbo-t, havo en vwo. De school heeft ongeveer 1650 leerlingen.

De school profileert zich vooral op versterkt bèta onderwijs (o.a. technasium op havo en vwo en bèta challenge programma op vmbo), sportonderwijs (sportklassen), vorm & media, wetenschapsoriëntatie, kansklas en digitaal onderwijs.
Kenmerkend voor de school is het brede aanbod van activiteiten aan leerlingen om talenten op andere manieren te laten zien. Dit kan o.a. bij de musicalproductie, trampoline springen en debatteren. 

OMO Scholengroep Helmond
Rector: Emmeken van der Heijden

De OMO Scholengroep Helmond is een scholengemeenschap voor praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. De vier deelscholen tellen samen ongeveer 3.800 leerlingen. Onze scholengroep kenmerkt zich door een breed onderwijsaanbod op herkenbare locaties, waarin ruimte is voor de eigen cultuur. Kwaliteitsschool, onderscheidend, innovatie en talentontwikkeling zijn sleutelwoorden. De centrale regie maakt het mogelijk om iedere leerling van 12 tot 18 jaar de best mogelijke leerroute en een optimale begeleiding aan te bieden. 


 

Deelscholen
• Carolus Borromeus College
• Dr.-Knippenbergcollege
• Vakcollege Helmond
• Praktijkschool Helmond