Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Scholengroep Tongerlo - Da Vinci College

Collegedirecteur: Kiki Nieuwkerk-Post
http://www.davincicollege.nl

Tel: 0165 - 79 21 00
E-mail: info@davincicollege.nl 

Het Da Vinci College is een school voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs. Naast de pedagogische opdracht richt de school zich sterk op het verbinden van leren binnen en buiten de school. Leren door te doen krijgt vorm in de vakcolleges waar leerlingen vanaf het eerste leerjaar veel praktijklessen volgen. 


Scholengroep Tongerlo

 

Rector: Marjolein de Leeuw
OMO scholengroep Tongerlo is een onderwijsinstelling voor praktijkonderwijs, vmbo met en zonder leerwegondersteuning, havo, atheneum en gymnasium. De scholengroep heeft ongeveer 3.800 leerlingen, verdeeld over het Da Vinci College, het Gertrudiscollege (per 1/8/2019 Norbertus Gertrudis Mavo) en het Norbertuscollege (per 1/8/2019 Norbertus Gertrudis Lyceum). OMO scholengroep Tongerlo biedt elke leerling een bij hem of haar passende opleiding. 

Onze ambitie is actief, attractief en aandachtvol onderwijs te geven in een omgeving die veilig, verzorgd en veelzijdig is.