Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Scholengroep Tongerlo - Norbertus Gertrudis Mavo

Collegedirecteur: Kiki Nieuwkerk-Post
http://www.ngmavo.nl

Tel: 0165 - 79 22 00
E-mail:info@ngmavo.nl

De Norbertus Gertrudis Mavo in Roosendaal is een kleinschalige mavo. Leerlingen voelen zich daardoor veilig en thuis op school. Kennen en gekend worden staat centraal. In onze visie staat motivatie als belangrijkste succesfactor, aangedreven door zeven motivatiemotoren, centraal. Naast de theoretische leerweg, hebben we de gemengde leerweg in huis. Onze tweejarige brugperiode kent een mavostroom en een havostroom, die we @havo noemen. In de @havostroom onderzoeken we of een leerling na de tweede klas kan overstappen naar het NG-Lyceum. Ons onderwijs past bij mavoleerlingen en kent daarom een stevige praktische component met de speerpunten Tech, Care en Arts. Daarnaast bieden we in de onderbouw SportPlusklassen aan. Binnen Tongerlo werken we nauw samen met het Da Vinci College en het Norbertus Gertrudis Lyceum waardoor een soepele doorstroom tussen de drie scholen vanzelfsprekend is.  


Scholengroep Tongerlo

Rector: Marjolein de Leeuw

OMO scholengroep Tongerlo is een onderwijsinstelling voor praktijkonderwijs, vmbo met en zonder leerwegondersteuning, havo, atheneum en gymnasium. De scholengroep heeft ongeveer 3.800 leerlingen, verdeeld over het Da Vinci College, het Gertrudiscollege (per 1/8/2019 Norbertus Gertrudis Mavo) en het Norbertuscollege (per 1/8/2019 Norbertus Gertrudis Lyceum). OMO scholengroep Tongerlo biedt elke leerling een bij hem of haar passende opleiding. 

Onze ambitie is actief, attractief en aandachtvol onderwijs te geven in een omgeving die veilig, verzorgd en veelzijdig is.