Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Tongerlo - Gertrudiscollege - Norbertus Gertrudis Mavo

Collegedirecteur: Harry Meijers
http://www.gertrudiscollege.nl

Tel: 0165 - 79 22 00
E-mail: info@gertrudiscollege.nl 

Het Gertrudiscollege in Roosendaal is een brede school met een vmbo-tgl (theoretisch gemengde leerweg / mavo), een havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs en vooral de kwaliteit ervan, staat regionaal en landelijk goed aangeschreven.

Het Gertrudiscollege is een school waar leerlingen hun talenten tot ontwikkelingen kunnen laten komen. Als je hoogbegaafd, topsporter of artistiek bijzonder bent, bieden wij altijd een onderwijsprogramma op maat aan met de daarbij behorende ontwikkelingsmogelijkheden.

Vanaf het schooljaar 2017 – 2018 zijn het Gertrudiscollege en het Norbertuscollege samen van start gegaan als een nieuwe mavo en een nieuw lyceum: Norbertus Gertrudis Mavo en Norbertus Gertrudis Lyceum (per 1/8/2019). Het Gertrudiscollege en de  Norbertus Gertrudis Mavo zijn gehuisvest op Bovendonk 115 in Roosendaal.


OMO scholengroep Tongerlo

Rector: Marijke Broodbakker

OMO scholengroep Tongerlo is een onderwijsinstelling voor praktijkonderwijs, vmbo met en zonder leerwegondersteuning, havo, atheneum en gymnasium. De scholengroep heeft ongeveer 3.800 leerlingen, verdeeld over het Da Vinci College, het Gertrudiscollege (per 1/8/2019 Norbertus Gertrudis Mavo) en het Norbertuscollege (per 1/8/2019 Norbertus Gertrudis Lyceum). OMO scholengroep Tongerlo biedt elke leerling een bij hem of haar passende opleiding. 

Onze ambitie is actief, attractief en aandachtvol onderwijs te geven in een omgeving die veilig, verzorgd en veelzijdig is.