Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Scholengroep Tongerlo - Norbertus Gertrudis Lyceum

Collegedirecteur: Vivian Bik
http://www.norbertusgertrudislyceum.nl

Tel: 0165 - 79 23 00
E-mail: info@norbertusgertrudislyceum.nl  

Het Norbertuscollege is een school met een havo- en vwo-opleiding. De vwo-opleiding heeft een vwo-plus variant. De school bestaat meer dan 95 jaar, heeft een rijke traditie en wordt door de  leerlingen gewaardeerd om de goede sfeer en de veilige leeromgeving. Er is volop aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Docenten en leerlingen maken samen het onderwijs, denken samen na over effectief leren en bepalen samen de ideale route naar het diploma. Van elkaar leren en onderwijs op maat zijn kernbegrippen.

Vanaf het schooljaar 2017 – 2018 zijn het Gertrudiscollege en het Norbertuscollege samen van start gegaan als een nieuwe mavo en een nieuw lyceum: Norbertus Gertrudis Mavo en Norbertus Gertrudis Lyceum (per 1/8/2019). Het Gertrudiscollege en de  Norbertus Gertrudis Mavo zijn gehuisvest op Bovendonk 115 in Roosendaal.OMO scholengroep TongerloRector: Marjolein de Leeuw

OMO scholengroep Tongerlo is een onderwijsinstelling voor praktijkonderwijs, vmbo met en zonder leerwegondersteuning, havo, atheneum en gymnasium. De scholengroep heeft ongeveer 3.800 leerlingen, verdeeld over het Da Vinci College, het Gertrudiscollege (per 1/8/2019 Norbertus Gertrudis Mavo) en het Norbertuscollege (per 1/8/2019 Norbertus Gertrudis Lyceum). OMO scholengroep Tongerlo biedt elke leerling een bij hem of haar passende opleiding. 

Onze ambitie is actief, attractief en aandachtvol onderwijs te geven in een omgeving die veilig, verzorgd en veelzijdig is.