Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Fioretti College

Vestigingsdirecteur: Clemens Geenen
http://www.fioretticollege.nl

Tel: 0413 - 340575
E-mail: info@fioretticollege.nl 

Algemeen directeur VO Veghel: Anita O’Connor

Het Fioretti College in Veghel is een school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs. De school telt zo’n 1400 leerlingen. Samen met de leerlingen werken we elke dag aan hun toekomst en daarmee de toekomst van onze samenleving. Werken op het Fioretti College betekent samenwerken in een inspirerende en betrokken sfeer.

Ons motto is Praktisch & Persoonlijk. We willen ieder kind met zijn persoonlijk talent en ambitie laten presteren naar vermogen in een zorgzame en tegelijkertijd dynamische schoolomgeving. Vertrouwen, verantwoordelijkheid en samenwerken zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Vanuit relatie ontwikkelen en ontplooien leerlingen zich en bereiden zij zich optimaal voor op vervolgonderwijs of kwalificeren zij zich voor toetreding tot de arbeidsmarkt. Ouders kunnen erop vertrouwen dat wij hun kinderen vanuit een sterke pedagogische basis de best denkbare vorming bieden.