Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Netwerk diversiteit en inclusie

Het kennisnetwerk diversiteit en inclusie biedt een platform voor alle talent dat voorhanden is binnen de OMO-organisatie.

Netwerk diversiteit en inclusie

Op donderdag 10 oktober 2019 en op donderdag 6 februari 2020 verzorgt het netwerk twee regiobijeenkomsten onder de noemer:

Hoeveel diversiteit kun jij aan? 

Studio Spaak, bekend van onder andere de 'Zo ben ik nou eenmaal' show, speelt op basis van een aantal levensechte casussen humoristische sketches waarin ons een spiegel wordt voorgehouden.
Wanneer we problemen, dilemma's en gevoeligheden samen kunnen bespreken, kunnen we ook samen oplossingen bedenken! En dan komen we verder.

Doe jij mee?

Wil jij, wil jouw team, wil jouw school hierin ook stappen zetten? Doe dan mee en meld je aan met dit aanmeldformulier!

Waar en wanneer?

  • Donderdag 10 oktober 2019 - 14.30 - 18.30 uur
    Munnikenheide College in Etten-Leur
  • Donderdag 6 februari 2020 - 14.30 - 18.30 uur
    Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard

Uitnodiging regiobijeenkomst
'Hoeveel diversiteit kun jij aan?'

Deze bijeenkomst is breed toegankelijk. Naast de genodigde leden van het netwerk Diversiteit en inclusie, directieleden/vestigingsdirecteuren, middenmanagement en leden van de netwerken P&O en communicatie zijn alle medewerkers van de vereniging (OP én OOP), die zich bezighouden met diversiteitsbeleid of zich met dit onderwerp verbonden voelen, van harte welkom.  


Doel van het netwerk

We streven naar meer diversiteit in onze vereniging. Dit is van groot belang voor de kwaliteit van ons onderwijs, voor het aantrekkelijk blijven voor huidig en toekomstig nieuw talent en belangrijk in de beeldvorming voor onze leerlingen. Inclusie gaat vervolgens over het inzetten van ieders uniekheid en talenten. Meer diversiteit, de inzet van inclusief leiderschap en een inclusieve cultuur ontstaan niet vanzelf. Dit netwerk wil hierin een stimulerende en inspirerende factor zijn.  

Doelgroep

Het kennisnetwerk diversiteit en inclusie biedt een platform aan alle medewerkers die op de hoogte gehouden willen worden of een rol willen spelen in het bevorderen van diversiteit en inclusie. 

Talent naar de Top 

Vereniging OMO is ook verbonden met de Stichting Talent naar de Top. De Stichting biedt de vereniging advies en ondersteuning (kennis en beleidsinstrumenten) op het gebied van m/v-diversiteit. Via deze stichting zijn we aangesloten op een uitgebreid netwerk. De kennis en mogelijkheid tot uitwisseling willen we via dit netwerk een plaats bieden. Voor meer informatie zie ook: www.talentnaardetop.nl.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het kennisnetwerk Diversiteit en inclusie of jezelf aanmelden? Neem dan contact op met Natascha van Iersel: nja.vaniersel@omo.nl

Zie ook: Diversiteit

Contact OMO

T: 013-5955500
E: omo@omo.nl

Postadres
Postbus 574
5000 AN Tilburg

Bezoekadres
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg