Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Lichamelijke Opvoeding

De laatste jaren gebruikt de topsport steeds vaker ICT-hulpmiddelen. Wil je meedenken over ICT in het bewegings- onderwijs?

Lichamelijke Opvoeding

Doel 

De laatste jaren gebruikt de topsport steeds vaker ICT-hulpmiddelen. Uit onderzoek blijkt dat het visuele aspect in het leerproces de grootste factor is voor prestatieverbeteringen. Samen kunnen we een inhaalslag maken met het gebruik van ICT in de lessen.   

Doelgroep

Docenten lichamelijke opvoeding. 

Activiteit

Uit de eerste netwerkbijeenkomst zijn intensievere samenwerkingen tussen scholen ontstaan. Het plan is om samen de digitalisering binnen het bewegingsonderwijs vorm te geven. De secties lichamelijke opvoeding vragen om voorbeelden van ICT implementatie en een gezamenlijke app of een platform voor het delen van instructievideo’s. Het kennisnetwerk ontwikkelt momenteel een plan om dit te realiseren. Dit plan, inclusief voorbeelden van ICT implementatie, zijn de onderwerpen van de volgende bijeenkomsten. 

Een impressie van de eerste bijeenkomst gemaakt door twee leerlingen van het Fioretti College. Lees hier het volledige artikel 'Digitalisering in het bewegingsonderwijs'.

Heb je  vragen of  wil je meedoen bij de volgende bijeenkomst? Stuur dan een mail naar netwerklo@fioretticollege.nl

Wouter van den Berg, aanvoerder kennisnetwerk lichamelijk opvoeding
LinkedIn:

www.linkedin.com/in/woutervandenberg1980

Contact OMO

T: 013-5955500
E: omo@omo.nl

Postadres
Postbus 574
5000 AN Tilburg

Bezoekadres
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg