Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

OMO²

Het netwerk voor middenmanagers dat werkt aan professionalisering voor middenkader en "high potentials".

OMO²

 

Doel

OMO2 is het netwerk voor middenmanagers van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). OMO2 heeft tot doelstelling alle collega’s die werkzaam zijn in het middenkader van de aangesloten scholen een platform te bieden om te netwerken en geïnspireerd te worden. Dit doen we door het uitnodigen van gastsprekers en met effectieve workshops waarbij er praktische tips en tools worden gegeven om het werk efficiënter, professioneler en prettiger te maken.

Doelgroep

Uit de reacties van de leden komt naar voren dat het lastig is om de ’OMO-midden-manager‘ te definiëren. Wat het netwerk OMO2 betreft behoren alle collega’s met een functie of taak die zich afspeelt tussen directie en docenten tot de doelgroep.

Daarnaast wordt een uitnodigende hand uitgestoken naar 'high potentials': collega’s die in de toekomst misschien in het middenkader terecht komen.

Inmiddels bestaat het netwerk uit ruim 200 leden van vrijwel alle aangesloten scholen van OMO. Prettige bijkomstigheid is dat alle bijeenkomsten gratis zijn voor de deelnemers en dat het netwerk bij de organisatie ondersteund wordt door het OMO bureau.

Is dit nieuw voor jou? Schroom niet en sluit je aan bij een van onze bijeenkomsten.

Meld je aan via bram.coppens@voveghel.nl voor updates van het programma of inschrijven.

De eerstvolgende bijeenkomst is 17 november 2022

Meer weten of deelnemen?  

Mail naar bram.coppens@voveghel.nl dan ontvang je t.z. het uitgebreide programma. 

Wie zijn OMO2?

De samenstelling van de werkgroep is recent aangepast. Binnenkort lees je hieronder de nieuwe leden. Nu nog even het 'oude' team. 

De werkgroep die “smoel” geeft aan OMO2 wordt gevormd door zes enthousiaste collega’s die op verschillende scholen werken. Met elkaar stellen ze het programma samen. Na het recente afscheid van een vijftal leden zijn we inmiddels toe aan de “4e generatie” die is ingestapt bij de werkgroep van OMO2.  Nieuwe mensen en nieuwe input. Er wordt hard gewerkt aan een inspirerend programma voor de komende tijd.

De leden van de werkgroep zijn

Bram Coppens, teamleider havo 3 op het Zwijsen College, Veghel.

Esther Loupias, afdelingsleider brugklas bij Jacob-Roelandslyceum, Boxtel.

Janne Hikspoors, manager onderwijs / teamleider Sprongcollege, Deurne.

Sander van Alst, manager onderwijs bij IVO-Deurne, Deurne.

Sandra van der Linden, afdelingsleider vwo bovenbouw bij Maaslandcollege, Oss. 

 

Downloads

  Programma netwerkdag 2022 ()

Contact OMO

T: 013-5955500
E: omo@omo.nl

Postadres
Postbus 574
5000 AN Tilburg

Bezoekadres
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg