Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Opscholingstraject pabo-gediplomeerden in onderbouw vmbo b/k

Heb je een pabo-diploma en geef je les in de onderbouw van het vmbo (basis-kader)? Haal met dit opleidingstraject je bevoegdheid Groepsleerkracht vmbo

Opscholingstraject pabo-gediplomeerden in onderbouw vmbo b/k

Een kleine veertig pabo-gediplomeerden die les geven in de onderbouw van het vmbo (basis-kader) behaalden dit schooljaar de bevoegdheid Groepsleerkracht vmbo. Deze groep ontving op 25 juni jl. hun diploma. Een tweede groep van ruim 60 pabo-gediplomeerden behaalt het diploma in september van dit jaar.

Het opscholingstraject pabo-gediplomeerden is in september 2017 van start gegaan. De vereniging biedt dit maatwerktraject aan, samen met twee lerarenopleidingen: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en Fontys Lerarenopleiding.

De cursus leidt tot een certificaat van bekwaamheid, die bij de ingezette wetswijziging mag worden omgezet in een certificaat van bevoegdheid. De inspectie zal daarom het voorlopige certificaat van bekwaamheid accepteren als een bevoegdheid.

Vervolg in schooljaar 2018-2019 en inschrijven

Ook in 2018-2019 wordt de opscholingscursus gegeven. De cursus start in september 2018 en duurt tot eind februari 2019. Schrijf je nu al in door het invullen van dit formulier

Meer informatie

j.hulsker@omo.nl

Downloads

  Vervolg Opscholingstraject pabo-gediplomeerde docenten in vmbo (178 kB)

Contact OMO

T: 013-5955500
E: omo@omo.nl

Postadres
Postbus 574
5000 AN Tilburg

Bezoekadres
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg