Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Opscholingstraject pabo-gediplomeerden in onderbouw vmbo b/k

Heb je een pabo-diploma en geef je les in de onderbouw van het vmbo (basis-kader)? Lees over meer opleidingsmogelijkheden.

Opscholingstraject pabo-gediplomeerden in onderbouw vmbo b/k

Ruim tachtig pabo-gediplomeerden die les geven in de onderbouw van het vmbo (basis-kader) behaalden in schooljaar 2017-2018 en 2018-2019 de bevoegdheid Groepsleerkracht vmbo door het succesvol afronden van het opscholingstraject pabo-gediplomeerden. De vereniging bood dit maatwerktraject aan, samen met twee lerarenopleidingen: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en Fontys Lerarenopleiding. 

Vanaf schooljaar 2019-2020

Vanaf september 2019 wordt het opscholingstraject niet meer aangeboden door OMO in samenwerking met Fontys en de HAN. Fontys biedt de cursus bij voldoende deelnemers nog aan.

Informatie kan worden ingewonnen bij mevrouw Inge Brons (i.brons@fontys.nl). Het is ook mogelijk om te informeren bij ILS-HAN in Nijmegen. Ook deze opleiding is voornemens om bij voldoende aanmeldingen de cursus aan te bieden. Informatie bij mevrouw C. Doumen (Carola.Doumen@han.nl). 

Meer informatie

yah.boerenkamp@omo.nl

Contact OMO

T: 013-5955500
E: omo@omo.nl

Postadres
Postbus 574
5000 AN Tilburg

Bezoekadres
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg