Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Universitaire lerarenopleiding

Universitair geschoolde docenten voor de klas: een verrijking voor de hele school.

Universitaire lerarenopleiding

Samen met Tilburg University bieden we een universitaire lerarenopleiding aan. Het gaat om een lerarenopleiding voor de vakken: economie, management en organisatie, Nederlands, maatschappijleer, filosofie en levensbeschouwing.

Tilburg University biedt geen Universitaire Lerarenopleiding wiskunde aan. Studenten die interesse hebben om deze opleiding te volgen kunnen hiervoor terecht bij de Eindhoven School of Education van de Technische Universiteit Eindhoven.

Ben je (binnenkort) in het bezit van je masterdiploma en wil je je opgedane kennis en liefde voor je vakgebied overbrengen op anderen? Werk je al als leraar en wil je je carrière meer diepgang geven met een eerstegraads bevoegdheid? Of wil je een carrièremove maken en je voorbereiden op een baan in het onderwijs? Kijk op Tilburg University voor informatie over de mogelijkheden.

Contact OMO

T: 013-5955500
E: omo@omo.nl

Postadres
Postbus 574
5000 AN Tilburg

Bezoekadres
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg