22 juni 2023 Terug naar overzicht

Jaarverslag 2022 vereniging OMO: We doen het samen

Op donderdag 22 juni 2023 heeft de ledenraad van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs het jaarverslag van de vereniging over 2022 goedgekeurd, inclusief de jaarrekening. 

Het mooie aan onderwijs? Geen dag is hetzelfde. We houden altijd rekening met dat wat komt en dat wat is geweest.” Luister naar de podcast waarin Jos Kusters en Yvonne Kops (Raad van Bestuur) samen terugblikken op een dynamisch 2022 van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.  

We hebben in 2022 met elkaar goed gewerkt aan hoe we het samen goed doen voor de leerlingen. We zorgen dat ze krijgen wat zij nodig hebben om in de samenleving hun weg te kunnen vinden. Door alle ontwikkelingen in de samenleving is het nodig om wendbaar te zijn. Die wendbaarheid wordt dagelijks in de praktijk gebracht binnen onze scholen. Het complete jaarverslag 2022 is een zeer uitgebreid document. Om in één oogopslag de highlights over 2022 te zien, is er een handzame samenvatting beschikbaar. Klik bij elk onderwerp door voor meer informatie en de behaalde resultaten.

Het volledige jaarverslag is gepubliceerd op www.omojaarverslag.nl.

#samenkracht #samenontwikkelen #samenontdekken #samenbedenken #vankrimpnaarkans