31 mei 2024 Terug naar overzicht

Lancering Koers 2030 'Samen groeien'

Vol trots presenteren wij onze visie voor de komende zeven jaar. Koers 2030 heeft de titel ‘Samen groeien’.

Lancering Koers 2030 'Samen groeien'

Vol trots presenteren wij onze visie voor de komende zeven jaar. Koers 2030 heeft de titel ‘Samen groeien’. Wij beloven aan onze leerlingen en onze professionals dat je bij ONS Middelbaar Onderwijs kan groeien in een omgeving waarin je nooit alleen staat. Je mag zijn wie je bent. Anderen kunnen op jou rekenen, net zoals jij op hen kunt rekenen.

Wij staan voor belangrijke maatschappelijke uitdagingen op het gebied van onderwijs, digitale technologie, werkgeverschap, leiderschap en bedrijfsvoering. In Koers 2030 benadrukken wij het belang om samen met leerlingen, professionals en externe partners deze uitdagingen aan te gaan.

In Koers 2030 staan richtinggevende opbrengsten voor onze vereniging. Om op koers te blijven, formuleren wij iedere twee jaar verenigingsbrede opbrengsten. De scholen vertalen deze opbrengsten naar hun eigen praktijk. Door de diversiteit en de samenkracht van onze scholen en door samen te werken met jullie, kunnen wij met elkaar een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de (regionale) samenleving.

Laten we samen trots zijn op wat wij (gaan) bereiken. 

Bekijk hier de lanceringsfilm met leerlingen of lees Samen Groeien | Koers 2030 (omo.nl).