Img Hero Home 01
Img Hero Home 02
Img Hero Home 03

OMO-bureau

De medewerkers van het OMO-bureau in Tilburg ondersteunen de meer dan 60 scholen en de Raad van Bestuur. Enthousiaste experts op het gebied van onderwijs, beheer, HR en financiën ontzorgen, adviseren en faciliteren de scholen.

Dagelijks zetten zij zich met hart en ziel in en dragen bij aan de toekomst van onze leerlingen. Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving; een omgeving die kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling en ruimte geeft aan nieuwe, frisse ideeën.

Persoonlijke groei

Werken op het OMO-bureau betekent volop ruimte krijgen voor persoonlijke groei. Naast ruimte voor persoonlijke groei en innovatieve ideeën betekent werken op het bureau ook verantwoordelijkheid nemen, vrijheid krijgen en betrokken zijn.

Talentvolle teamplayers

Wij geloven in het werken in teams, waarbij je elkaar aanvult en van elkaar leert. Verbinding, overtuiging, vertrouwen en betrokkenheid, dat zijn woorden die bij ons passen. Daarbij horen eigentijdse en goede arbeidsvoorwaarden en goede werk/privé balans.

Bij het OMO-bureau willen we gebruikmaken van de verschillende talenten op de arbeidsmarkt. Daarom verwelkomen we diversiteit en bieden we ruimte aan nieuwe en frisse ideeën.

Wil jij ook werken bij het bureau? Bekijk dan het overzicht bij vacatures.