Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Meesterlijke Ontmoetingen

Op zoek naar inspiratie? Een plek om kennis te delen of nieuwe ideeën op te doen? Dan zijn de Meesterlijke Ontmoetingen iets voor jou!

Meesterlijke Ontmoetingen

Ieder schooljaar organiseren collega’s voor collega's een aantal Meesterlijke Ontmoetingen. Elke bijeenkomst heeft een thema dat aansluit bij één of meerdere vakken. De betreffende collega's krijgen een uitnodiging. Maar ook andere geïnteresseerde collega's van binnen en buiten de vereniging zijn van harte welkom.

Iedere Meesterlijke Ontmoeting is anders; op een verrassende locatie, met interessante sprekers en inspirerende activiteiten. De ontmoetingen beginnen om 15.30 uur en zijn rond 21.00 uur afgelopen.

Het doel? Dat je (opnieuw) geïnspireerd raakt in jouw vakgebied. En dat je collega’s van andere scholen beter leert kennen. 

Heb je een vraag? Weet je een interessant thema of wil je zelf een Meesterlijke Ontmoeting organiseren? Stuur dan een mail naar: meesterlijkeontmoeting@omo.nl

In 'Meer over de Meesterlijke Ontmoetingen' informatie over onder andere validatie door registerleraar en de annuleringsvoorwaarden.

Ga voor informatie en datums van Meesterlijke Ontmoetingen naar ONS (intranet) bij OMO-wijzer > Kennisdelen > Meesterlijke Ontmoetingen

Downloads

  Meer over de Meesterlijke Ontmoetingen.pdf (109 KB)

Contact OMO

T: 013-5955500
E: omo@omo.nl

Postadres
Postbus 574
5000 AN Tilburg

Bezoekadres
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg