Img Hero Home 02
Img Hero Home 01
Img Hero Home 03

Leren bij OMO

Het beste onderwijs voor onze leerlingen vraagt om goed opgeleide docenten die hun vak bijhouden. Lees hier over de mogelijkheden, bijeenkomsten, netwerken en opleidingen die we bieden en haal ook het beste uit jezelf.

Academische Opleidingsscholen

Elke OMO-school doet mee in één van de vijf academische opleidingsscholen (AOS). Een AOS is een netwerk van scholen en opleidingen. Samen leiden zij aankomende leraren op.

Ontdek meer

 

Script!

Script! is een online platform voor het delen van onderzoeksresultaten. Script! is een uniek initiatief van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs in samenwerking met diverse lerarenopleidingen.

Ontdek meer

Universitaire lerarenopleiding

Samen met Tilburg University bieden we een universitaire lerarenopleiding aan. 

Ontdek meer

Meesterlijke Ontmoetingen - Evenementen - Bijeenkomsten

Unieke bijeenkomsten om kennis te delen over thema's die aansluiten bij één of meerdere vakken. Voor vakcollega's en alle collega's geïnteresseerd zijn in het thema.

Ontdek meer

Netwerken

Ideeën uitwisselen met je collega’s? Sparren over nieuwe ontwikkelingen met vakgenoten? Sluit je aan bij een van de (vak)netwerken van de vereniging of start zelf een netwerk.

Ontdek meer

Broedplaatsen

In een broedplaats ga je samen aan de slag met een gezamenlijk doel of vraagstuk. Het gaat daarbij om complexe vraagstukken die ongestructureerd en moeilijk oplosbaar of zelfs onoplosbaar zijn.

Ontdek meer