Img Hero Home 03
Img Hero Home 01
Img Hero Home 02

OMO als werkgever

Alle leerlingen verdienen het beste onderwijs. Dat bereiken we door de best mogelijke werkgever te zijn. Wij bieden onze medewerkers een uniek carrièreperspectief waarbij de talenten, wensen, ambities en omstandigheden van de medewerkers centraal staan. 

Op de scholen van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) verzorgen wij goed onderwijs aan ruim 60.000 leerlingen in Noord-Brabant. Binnen onze scholen, van praktijkonderwijs, onderwijs aan nieuwkomers (ISK) tot en met het gymnasium, ontwikkelen leerlingen zich en ontdekken zij hun talenten. Onze betrokken medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor onze leerlingen. Zo krijgen zij het beste onderwijs dat zij verdienen. Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving; een omgeving die kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling en ruimte geeft aan nieuwe, frisse ideeën.

Hoe we dat doen? 
Als je bij één van de OMO-scholen werkt, krijg en neem je verantwoordelijkheid voor het optimaal invullen of ondersteunen van het onderwijs aan onze leerlingen. Je reflecteert op eigen handelen en dat van je collega’s. Je wordt gestimuleerd om te werken aan je professionalisering en je inzetbaarheid. Dat kan door training en opleiding, maar ook door kennis te delen met collega’s van binnen en buiten de school. Als vereniging bieden we continuïteit met oog voor elkaar. 

Wil jij ook werken bij een OMO-school of bij het bureau? Bekijk dan het overzicht bij vacatures.

Downloads

CAO OMO

Professioneel statuut

Sinds 1 augustus 2017 is het beroep van docent wettelijk beschermd door de Wet Beroep Leraar en Lerarenregister (Wet BLL). Een onderdeel van de wet is het professioneel statuut.

Meer informatie

Functieboek

Wat houdt elke functie precies in? Wat wordt er verwacht van de docent en medewerkers? Elke medewerker is benoemd in één van de in het functieboek opgenomen functies. Hier vind je alle informatie.

Meer informatie

Werken op het OMO-bureau

Op het OMO-bureau in Tilburg ondersteunen enthousiaste experts op het gebied van beheer, onderwijs, HR en financiën de scholen en de Raad van Bestuur. Ben je geïnteresseerd in een functie bij het OMO-bureau, bekijk dan onze vacatures. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. 

Meer informatie